Perqué seguim lluitan ?

Opinión 2.0 de El Campello

"Ponemos a su disposición esta sección para que puedan disponer de un espacio donde publicar sus opiniones, propuestas o sugerencias sobre cualquier tema de actualidad , histórico, profesional , gastronómico, etc .…., con los únicos limitos que los expuestos en el Art. 20 de la Constitución Española de 1978"


Perqué seguim lluitan ?

Perqué seguim lluitan ? Articulo enviado por:

Desprès de quasi 10 anys de l’aprovació de la Llei 39/2006 de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de Dependència, molts us preguntareu perquè seguim lluitant i molts altres us abordarà el dubte de si paga la pena seguir lluitant.
Lluitem


Aquesta és una reflexió que de segur us feu més d’un! 
 
 
 
Lluitem... perquè cada dia mirem als ulls d’aquells que no compten amb autonomia personal per llavar-se, moure´s, parlar o menjar i volem que estiguen segurs que lluitarem per assegurar-los que tindran una vida més digna. 
 
 
Lluitem... perquè tots els pares i mares, homes i dones de persones en situació de dependència estiguen segurs que no defallirem mentre no pugam garantir-los que el seu fill o filla, home o dona no estarà sol quan ell no estiga. 
 
 
Lluitem... per convèncer als poders públics que la Llei de Dependència no sols és viable sinó que, a més, és necessària i suposa fer justícia amb persones que ja han sofert prou i que ja és suficient! 
 
 
Lluitem... perquè cap persona haja de mendicar un servei públic. 
 
 
Lluitem... per un Sistema d’Atenció a la Dependència sense cues i anys d’espera. 
 
 
Lluitem... perquè perseguim una xarxa de centres i places públiques suficient, sense llistes d’espera, i amb una atenció professional adequada i digna. 
 
 
Lluitem... per un sistema on l’Administració no siga aquell ogre front a qui reclamem Drets davant un jutge, sino una Administració que escolte a les persones i legisle per a les persones.
 
 
Lluitem... per una societat en la que no estiga més ben atès qui més recursos té sino qui més ho necessita. 
 
 
Lluitem... per un món laboral amb igualtat d’oportunitats per a les persones en situació de dependència. 
 
 
I per si algú encara té dubtes... Lluitem per visibilitzar davant la societat que avui nosaltres som els dependents però que demà ho poden ser ells. 
 
 
Ens sobren raons! Tan sols heu de mirar al vostre entorn, mirar als ulls del vostre veí, amic o familiar dependent i prometre-li que aquell futur il·lusionant que dibuixava la Llei de Dependència, allà per l’any 2007, és possible! I que, malgrat que portem quasi una dècada d’esperes, de reunions, de reivindicacions, de juís i desencisos, seguim en la lluita!  
 
 
“Tots podem ser Dependents, no ho oblides, tu també” 
 
 
Plataformes en defensa de les persones  en situació de dependència  del País Valencià  11/12/2016 
 
 


1